ru

Статті

Збільшуємо продажі в передноворічний період

Збільшуємо продажі в передноворічний період

Опубліковано: 13 грудня 2021

Гарне завершення 2021 року - суперприбуток і задоволені клієнти.

Будь-який бізнес (Інтернет-магазин, ресторан, готельний комплекс, ремонтна майстерня або туристична фірма) може збільшити потік клієнтів в грудні, адже коли, як не зараз залучати клієнтів і рекламувати свої послуги?!

Як збільшити продажі в передноворічний період?

Звичайно, запустити ефективні рекламні кампанії! Жоден канал зв'язку з аудиторією не дасть вам 100% результату, саме тому сучасна ефективна реклама - багатоканальна реклама. Ви замовляєте ролики на ТБ, оплачуєте банери і роздаєте листівки в переході метро? Не забудьте про SMS і Viber-розсилки!

  1. 1 Зареєструйтеся в сервісі TurboSMS.
  2. 2 Завантажте контакти клієнтів.
  3. 3 Придумайте класний текст розсилки і розішліть повідомлення своєї аудиторії.
  4. 4 Готово! Відстежуйте активність клієнтів і будьте готові до збільшення уваги до вашого товару чи послуги і підвищення продажів.

Чому варто використовувати SMS і Viber-розсилки?

  • За статистикою, вхідні повідомлення відкривають 90% користувачів, а це значить, що вашу рекламу гарантовано побачать!
  • Крім того, мобільні розсилки ефективні для аудиторії будь-якого віку та соціального положення, адже мобільний телефон сьогодні є у будь-якого жителя нашої країни від малого до великого.
  • А ще це дешево, просто і максимально швидко. Все, що потрібно - завантажити ваші контакти в Контактну книгу, написати хороший текст і натиснути на заповітну кнопочку «Відправити» в сервісі TurboSMS.

Як мобільний маркетинг допоможе вашому бізнесу?

Простимулює продажі

Все просто: зробіть розсилку по вашій базі клієнтів і запропонуйте «теплої» аудиторії зробити покупку знов!

Допоможе повідомити про акції і знижки.

Влаштовуєте розпродаж, акцію або плануєте передноворічний обвал цін? Про це повинні знати всі, охопіть якомога більше клієнтів!

Підвищить лояльність до бренду

Ми знаємо, що ваші клієнти люблять увагу. Привітайте їх з наступаючими святами і нагадайте про себе. Подяка у вигляді лояльності до вашого бренду не змусить себе чекати.

Що можна пропонувати клієнтам в повідомленнях?

    1. 1 Покупку товару, який незабаром подорожчає або продажі якого будуть припинені. Дедлайн - це важливий якір для прийняття рішення.
      Хочете змінити зиму на літо? ТІЛЬКИ до 30 грудня Тури до Єгипту за ціною від 250 $! З 1 січня від 350 $. www.yourtravel.com
    2. 2 Готові рішення ідей для подарунків. Не всі люди знають, що подарувати своїм близьким. Допоможіть їм зробити вибір, звичайно ж, на користь вашого товару.
      Не знаєте, що подарувати на Новий рік? ІДЕЇ подарунків в Інтернет-магазині «Gift». Є все і навіть більше! www.newyeargift.com.ua
    3. 3 Пропонуйте людям вирішення їхніх проблем за допомогою вашого продукту або послуги. Наприклад, реклама івент-агентства - це відмінний приклад того, як компанія може допомогти клієнту в організації свята.
      Боїтеся нудного Нового року? Замовте організацію вашого свята в агентстві «Best Events». З нами весело! www.bestevents.ua
    4. 4 Безкоштовні подарунки, які привернуть увагу клієнтів до інших ваших товарів.
      ТІЛЬКИ в грудні: замовте 3 піци і отримайте в ПОДАРУНОК суші сет! Доставка безкоштовно. Ресторан «Pizza +»:0442518668, www.pizzaplus.ua

Збільште продажі перед Новим роком - запустіть ефективну SMS-розсилку на сайті TurboSMS!

Реєструйтеся на нашому сайті, створюйте SMS-розсилку і підраховуйте прибуток після вдалої рекламної кампанії!

Прибуткового вам Нового року і відмінних передноворічних продажів!

Ошибка