ru

Новини

SMS розсилки в Impera CMS

Опубліковано: 29 травня 2013

Тепер модуль нашого СМС шлюзу інтегрований в Impera CMS - комерційний двигун для створення інтернет магазинів.

Impera CMS розвивається винятково під впливом ідей своїх користувачів, тому містить масу цінних функцій при невисокій ціні движку і гарній якості збірки.

За допомогою модуля здійснюється автоматична відправка СМС клієнтам магазину та його менеджерам про різні події в магазині: оформлення замовлення, зміна статусу замовлення, проходження оплати та інші.

Модуль доступний в адмін панелі магазину на сторінці "настройки" -> "SMS повідомлення" і зовні виглядає, як показано на малюнку нижче.

модуль Impera CMS для розсилки СМС

Особливості модуля Impera CMS

  1. У полі "Телефон адміна:" можна вказати кілька номерів через кому. Тоді кожне СМС повідомлення буде продубльовано на перераховані телефони менеджерів.
  2. У полі "Тільки для номерів:" можна перерахуванням через кому обмежити відправку лише на телефони, що починаються з конкретних цифр. Наприклад, вказавши 38050, 38066, ми тим самим накажемо модулю відправляти СМС повідомлення тільки на телефони +38050 ******* і +38066 *******. Решта номерів будуть ігноруватися.
  3. Поле "Історія:" зберігає відомості про приблизно 450 останніх повідомлень. Прапорець "пояснювати помилки" дозволяє виводити в історію роз'яснення, з якої причини не вдалося передати повідомлення від движку в наш СМС-шлюз.
  4. Поля "Відправити SMS:" і "на номер:" дають відправити довільне СМС на довільний номер серед незаборонених налаштуваннями модуля.

Вічливість модуля

Даний модуль працює по протоколу SOAP, і якщо на вашому сайті не включена підтримка таких функцій, модуль попередить і підкаже, де шукати включення цих функцій.

Ошибка