ru

Статті

Як збільшити продажі у Чорну п'ятницю?

Як збільшити продажі у Чорну п'ятницю?

Опубліковано: 16 листопада 2023

Розсилка знижок клієнтам на Чорну п'ятницю
Відправте
знижки клієнтам

Розішліть SMS зі знижками, повідомте своїх клієнтів про розпродажі та отримайте більше прибутку на Чорну п'ятницю!

Як підготувати ефективну розсилку?

  1. Визначте товари або послуги, на які у вас будуть знижки.
  2. Підготуйте рекламну пропозицію для своєї аудиторії, намагайтеся виділитися серед конкурентів.
  3. Напишіть текст повідомлення, опрацюйте декілька варіантів і використовуйте їх у різних розсилках.
  4. Заплануйте пару розсилок, наприклад, за тиждень і в день Чорної п'ятниці.
  5. Експериментуйте:
    • надсилайте персональні знижки та промокоди;
    • розбивайте контакти на групи і розсилайте їм різні рекламні пропозиції;
    • пишіть про обмежену кількість акційних товарів і час дії знижок.

Будьте готові до напливу клієнтів після впровадження цих 5 рекомендацій у вашу маркетингову кампанію. Пропонуйте новим клієнтам залишити вам свій номер телефону, щоб надсилати їм знижки в майбутньому.

SMS
SMS-розсилка на Чорну п'ятницю

SMS-розсилка — швидкий та надійний спосіб донести свою рекламну пропозицію до клієнта. Повідомлення буде доставлено на будь-який телефон, підключений до мережі мобільних операторів, навіть якщо пристрій без Інтернету.

Вартість — від 0.64 гривень/сегмент SMS.
В 1 сегменті SMS вміщується до 70 символів кирилицею або 160 латиницею. Якщо символів більше, то повідомлення дорівнюватиме 2 та більше сегментам, відповідно й коштуватиме дорожче.

Створення розсилок доступне одразу після реєстрації на сайті. Ви можете надсилати повідомлення від загального відправника або додати власного у розділі Відправники SMS.

Створити розсилку

Viber
Viber-розсилка на Чорну п'ятницю

Viber-розсилка — сучасний та ефективний канал комунікації з клієнтами. Відкриває більше можливостей для бізнесу: текст до 1000 символів, Emoji, посилання на соціальні мережі, рекламне зображення, кнопка із закликом до дії.

Вартість — від 1.01 гривень/рекламне повідомлення.
Вартість місячного мінімального пакету за користування Viber-відправником становить 8 400 гривень. Цю суму можна витратити на відправку Viber-повідомлень і чат-сесії протягом оплаченого місяця.

Для реєстрації бізнес-акаунта Viber необхідно укласти з нами договір, додати й дочекатися активації власного відправника у розділі Відправники Viber.

Створити розсилку

Необхідна консультація?
Служба підтримки 24/7

Black Friday 2023

У 2023 Чорна п'ятниця відбудеться 24 листопада. Великі торгові центри, інтернет-магазини і навіть невеликі магазинчики порадують шопоголіків приємними цінами на одяг, взуття, техніку, аксесуари, книги та багато іншого.

Розсилайте унікальні пропозиції своїм клієнтам та запрошуйте відвідати ваш магазин або заклад — не пропустіть можливість підвищити продажі та поповнити базу клієнтів. Відправляйте SMS та Viber-розсилки через TurboSMS!

Чорна п'ятниця — це період, який асоціюється у покупців з нереальними знижками та початком святкового шопінгу. Під цей день спеціально проводяться маркетингові кампанії, які оголошують про наближення Чорної п'ятниці.

Як відомо, традиції Чорної п'ятниці прийшли до нас із США. Спочатку під словосполученням «Чорна п'ятниця» мався на увазі обвал ринку золота 24 вересня 1869 року. Також Чорна п'ятниця позначала будь-яку п'ятницю, 13-го. Однак з часом так стали іменувати масові розпродажі після Дня подяки (в США - четвертий четвер листопада), які, відповідно, проходили в п'ятницю. І вже до кінця 1980-х років цей термін остаточно закріпився за днем ​​тотальних розпродажів.

Ошибка