ru

Статті

Як збільшити продажі до Дня святого Валентина?

Як збільшити продажі до Дня святого Валентина?

Опубліковано: 9 лютого 2024

День святого Валентина — свято, яке 14 лютого відзначають закохані по всьому світу. Продавці валентинок, м'яких іграшок, квітів і прикрас отримують потрійний прибуток, а ресторани і кафе готуються зустрічати подвійну норму відвідувачів.

Скористатися цією подією можете і ви, День закоханих — це можливість збільшити прибуток та залучити нових клієнтів, головне зацікавити покупця і привернути увагу до свого товару або послуги.

Зробіть SMS або Viber-розсилку до Дня святого Валентина — налагодьте комунікацію з клієнтами та збільшіть продажі в кілька разів:

❤️ проінформуйте їх про свої акції та святкові знижки
❤️ поділіться ідеями подарунків серед ваших товарів або послуг

✔️ 1 рекламне SMS коштує всього від 0.64 грн., а Viber від 1.03 грн. — це дешевий і ефективний спосіб реклами.

Які SMS надсилати клієнтам напередодні 14 лютого?

Ми підготували кілька ідей, які можуть надихнути вас на створення креативних текстів SMS і допомогти в організації розсилки повідомлень.

Які SMS надсилати клієнтам 14 лютого

Починайте пропонувати ваші товари або послуги заздалегідь

Мінімум за тиждень до святкового дня. Так ви охопите більшу кількість потенційних клієнтів і нагадаєте їм про свято, що наближається.

LoveGift

5 днів до Дня святого Валентина!? Поспішайте купити подарунок своїй другій половинці! У нас знайдеться все. lovegift.ua

Розішліть клієнтам ідеї подарунків серед ваших товарів або послуг

Ви не тільки позбавите людину питання «що подарувати? », а й вмотивуєте зробити покупку саме у вас. Подібну розсилку можна зробити двічі: за 1-2 тижні і за 2-3 дні до свята.

GiftIdea

101 ідея подарунка на День святого Валентина. Вибрати подарунок тепер не проблема, а задоволення! giftidea.ua

Обов'язково зробіть тематичну розсилку повідомлень

Акцент на «романтику» вашої пропозиції та на можливість за допомогою вашого товару чи послуги подарувати другій половинці незабутні емоції. Пропонуйте в повідомленнях не тільки продукт, а й почуття, які він викличе, коли людина розкриє подарунок або побачить подарунковий сертифікат.

PhotoGift

Будь завжди поруч із другою половинкою – подаруй чохол на телефон із вашим спільним фото. Твоя половинка буде в захваті! До кожного чохла валентинка в подарунок. photogift.ua

Зробіть розсилку знижок з особливими умовами для закоханих

Або запропонуйте їм унікальний промо-код на безкоштовну послугу. Для хлопців і дівчат, які бажають заощадити у святковий день, подібна знижка буде дуже доречною. Наприклад, «два за ціною одного» або безкоштовний десерт для закоханих пар у кафе.

DeLove

Амур рахує хвилини до Дня закоханих і дарує вам спеціальну ЗНИЖКУ -20% на романтичну вечерю в ресторані «DeLove»! вул. Романтична-8, 0442518668

Організуйте персоналізовану розсилку в День святого Валентина

Побажайте вашим клієнтам любові, тепла та турботи. Вітальна SMS-розсилка підвищить довіру до бренду і стане хорошим «містком» для подальшої співпраці з клієнтами.

BeautySalon

Ольго, вітаємо вас із Днем святого Валентина! Від щирого серця бажаємо вам любові та щастя! Завжди ваш «BeautySalon».

Зробіть розсилку порад щодо привітання

Запропонуйте нестандартні варіанти привітань! Наприклад, романтичну вечерю під час перегляду фільму, прогулянку верхи, майстер-клас з акторської майстерності, вечір у СПА або побачення на теплому даху. Такі поради сподобаються вашим клієнтам і обов'язково звернуть на себе увагу.

LoveTime

Не знаєш, що подарувати на 14 лютого? Організуй романтичну вечерю з переглядом фільму! Замов у нас і отримай ЗНИЖКУ -10%! lovetime.ua

Допоможіть Амуру вразити самотні серця

Наприклад, організуйте побачення наосліп, влаштуйте вечір знайомств або святкову вечірку для самотніх сердець у вашому кафе, готелі чи клубі. За допомогою SMS-розсилки ви прорекламуєте цей захід, виділитеся серед інших святкових пропозицій і залучите більшу кількість клієнтів.

LoveClub

Шукаєш свою другу половинку? 14 лютого понад 100 вільних сердець зберуться в нашому закладі «Love Club»! Приходь, Амур чекає на тебе! loveclub.ua

Реєструйтеся та отримуйте безкоштовні тест SMS

Зареєструватися
Необхідна консультація?
Служба підтримки 24/7

Ошибка