ru

Статті

Як збільшити продажі напередодні 8 Березня?

Як збільшити продажі напередодні 8 Березня?

Опубліковано: 29 лютого 2024

Після Нового року 8 березня – найприбутковіше свято для власників бізнесу. Бізнес у сфері туризму, харчування, розваг і спорту, моди й краси, інтернет-магазини і служби доставки мають унікальну можливість напередодні Міжнародного жіночого дня збільшити клієнтську базу, стимулювати продажі і підвищити впізнаваність бренду.

Ще б пак, адже весняне свято 8 березня – це один із найулюбленіших днів прекрасної половини людства. Саме на нього всі чоловіки намагаються подарувати своїм коханим дівчатам, дружинам, мамам, колегам і подругам найкращі подарунки.

І у вашого бізнесу має бути величезний стимул стати тією фірмою, компанією, сервісом або магазином, в якому ваш потенційний клієнт (а це, у першу чергу, чоловіки) зробить покупку напередодні свята.

Що потрібно зробити для того, щоб виділитися серед 1000 конкурентів напередодні 8 березня?

Зробіть SMS або Viber-розсилку напередодні 8 березня — налагодьте комунікацію з клієнтами та збільшіть продажі в кілька разів:

❤️ проінформуйте їх про свої акції та святкові знижки
❤️ поділіться ідеями подарунків серед ваших товарів або послуг

✔️ 1 рекламне SMS коштує всього від 0.64 грн., а Viber від 1.03 грн. — це дешевий і ефективний спосіб реклами.

Безумовно, вам потрібна якісна рекламна кампанія, яка допоможе «продати» ваші товари та послуги максимальній кількості клієнтів. В якості основного або додаткового маркетингового інструменту ми пропонуємо вам скористатися масовою розсилкою повідомлень.
Саме напередодні 8 березня SMS-розсилка допоможе вам повідомити потенційним клієнтам про ваші послуги, підвищити їх лояльність і налагодити максимально ефективну і доброзичливу комунікацію.

SMS-розсилки до 8 березня

Специфіка просування вашого бізнесу за допомогою SMS-маркетингу

Аналіз цільової аудиторії

Для того щоб розсилати рекламні пропозиції, ви повинні визначити особливості ваших потенційних покупців. Хто головний клієнт вашого бізнесу в це свято – чоловік чи жінка? Наприклад, якщо ваш бізнес робить ставку на продаж товарів чоловікам, тоді є сенс пропонувати не просто подарунки, а готові комплексні рішення щодо вибору найкращих презентів. Зіграйте на тому, що чоловікам, як правило, нелегко визначитися з подарунками для жінок.

BestGift

Хочете подарувати коханій щось цікаве, а не стандартні квіти й цукерки? 100 ідей неординарних подарунків в інтернет-магазині «Gift»! best-gift.ua

Зверніть увагу на корпоративних клієнтів

На 8 березня прийнято дарувати подарунки не тільки коханим жінкам і подругам, але й колегам. І різні фірми можуть бути зацікавлені в оптовій купівлі подарунків співробітницям або в замовленні будь-якої послуги. Виберіть ваших потенційних корпоративних клієнтів і підготуйте для них окрему рекламну розсилку повідомлень.

SpaBeauty

Хочете подарувати співробітницям незабутнє 8 березня? Замовте їм аромамасаж у SPA-салоні «Beauty»! Корпоративним клієнтам ЗНИЖКА 25%. spabeauty.ua

Зробіть акцент на подарунки для двох

Незважаючи на те, що 8 березня – це жіночий день, запропонуйте вашим потенційним клієнтам ідеї проведення цього свята удвох. Прогулянка на конях, романтична вечеря, SPA-процедури, гончарне майстерство, фотосесія, кінопобачення, майстер-клас із живопису – цікавих варіантів мільйон!

Cinema

Відсвяткуйте 8 березня в компанії з близькою людиною за приватним переглядом улюбленого кінофільму. 0442248668

Продумайте кампанію знижок, приурочену до свята

Обов'язково для залучення клієнтів використовуйте різні знижки і промоакції. Спеціальні акції - це ключ до ефективної реклами вашого бізнесу напередодні 8 березня. Після того, як ваша знижкова кампанія буде підготовлена, повідомте про неї всю вашу клієнтську базу за допомогою SMS-розсилки.

YourBeauty

Унікальні ЗНИЖКИ на честь 8 березня. Мінус 50% на всі косметичні товари в магазині «Your Beauty». yourbeauty.ua

Зробіть ексклюзивну пропозицію жінкам

Напередодні жіночого дня запропонуйте прекрасній половині людства унікальні знижки, послуги та подарункові сертифікати.

Cooking

У Міжнародний жіночий день ЗНИЖКА всім дівчатам на відвідування майстер-класу з італійської кухні 25%! Зробіть подарунок собі коханій. cooking.ua

Обов'язково підготуйте вітальну розсилку

Ну, а як же без теплих побажань дівчатам в такий чудовий день?

SportClub

Від щирого серця вітаємо Вас із Міжнародним жіночим днем і бажаємо миру в душі і теплих емоцій. Ваш «SportClub». sportclub.ua

5 корисних порад з організації SMS-розсилок перед 8 березня

  1. Зробіть SMS-розсилку заздалегідь, мінімум за 4-5 днів до свята.
  2. Підготуйте серію SMS, щоб максимально зацікавити ваших клієнтів.
  3. Перше SMS може бути про готове рішення подарунків для дівчат або про варіанти цікавого святкування 8 березня.
  4. Друге – про вашу акційну пропозицію.
  5. Третє – привітання зі святом.

Така серія допоможе вам справити хороше враження на клієнта і мотивує його скористатися саме вашими послугами або придбати саме ваш товар у якості подарунка на 8 березня. Налагоджена взаємодія з клієнтом за допомогою SMS або Viber-розсилки – запорука зростання продажів напередодні 8 березня.

Реєструйтеся та отримуйте безкоштовні тест SMS

Зареєструватися
Необхідна консультація?
Служба підтримки 24/7

Ошибка