ru

Новини

Нові умови відправки SMS-повідомлень в Казахстан з 1.08.2021

Опубліковано: 15 липня 2021

З 1 серпня 2021 року оператори мобільного зв'язку Казахстану Altel, Tele2 забороняють відправку SMS-повідомлень із загальним підписом відправника. З цієї дати повідомлення, відправлені від загального відправника, будуть блокуватися в мережі даних операторів.

Відправка SMS із загальним підписом відправника буде доступна тільки в мережі операторів Kcell, Beeline.

Для відправки SMS-повідомлень абонентам мережі Altel, Теле2 з 1.08.2021, потрібно зареєструвати власне ім'я відправника для даних операторів.

Для реєстрації Міжнародного підпису нерезидентам Казахстану необхідно надати скан-копію офіційної заявки з підписом і печаткою, яка складається у довільній формі на бланку компанії і містить наступні дані (шаблон заявки):

  1. Підпис відправника для реєстрації (до 11 символів латиницею).
  2. Бажана дата активації підпису.
  3. Найменування юридичної особи або підприємця.
  4. Короткий опис сервісу (чим займається бізнес).
  5. Адреса вебсайту компанії (вказати, якщо він відсутній).
  6. Згода з умовами використання Міжнародного імені відправника і вартістю відправки Міжнародних SMS-повідомлень.

До листа прикласти скан-копію документа, що підтверджує державну реєстрацію юридичної особи або підприємця, в якому вказано реєстраційний номер.

Щомісячна плата за користування власним підписом відправника у операторів Altel, Теле2 становить 1 400 гривень за два оператора. Ознайомитися з вартістю відправлення SMS-повідомлень від міжнародного імені відправника можна на сторінці цін.

Зареєструвати Національний підпис можуть тільки резиденти Казахстану. За більш детальною інформацією звертайтеся в Службу підтримки клієнтів.

Ошибка