ru

Новини

Оповіщення клієнтів через SMS

Опубліковано: 23 листопада 2012

За допомогою сервісу СМС розсилок TurboSMS компанії можуть зручно і, що важливо, ефективно реалізувати свою смс маркетингову кампанію. Тепер надіслати смс відразу всім своїм клієнтам, контрагентам і бізнес-партнерам або зробити вибіркове смс інформування стало набагато простіше.

Функціонал сервісу обширний і, щоб він став доступним, необхідно зареєструватися на сайті. Для цього потрібно заповнити форму з обов'язковим зазначенням свого номеру телефону та e-mail для зворотного зв'язку.

Після цього розсилка смс від імені компанії за бажанням може бути організована за графіком. Для аналізу ефективності є можливість отримувати онлайн статистику про доставку.

Зручність керування розсилкою підвищується з поділом номерів телефонів на групи. Ділення може здійснюватися за сферами бізнесу, групами контрагентів або по операторам мобільного зв'язку.

Приклад застосування СМС розсилки

Припустимо, компанія проводить акцію для абонентів оператора мобільного зв'язку МТС. Потрібно, щоб якомога більша кількість абонентів МТС відгукнулися на повідомлення і взяли участь у акції.

Порядок дій

Формується текст повідомлення з описом акції. Вибирається група абонентів, яким це повідомлення потрібно доставити. Зробити розсилку можна двома способами:

  1. Зробити розсилку через наш web-інтерфейс.
  2. Підключиться до нашого SMS шлюзу і зробити розсилку зі свого сайту або ПЗ.

Для більшого контакту з отримувачем, текст, що відправляється можна персоналізувати, використовуючи шаблон, у який разом із номерами телефонів вносяться імена абонентів МТС.

Якщо компанія поки що не має напрацьованої бази контактів або ж хоче збільшити коло своїх клієнтів, ми можемо організувати розсилку смс реклами по нашій базі номерів мобільних телефонів.

Ошибка