ru

Статті

Найкращі сервіси та програми, які допоможуть вам у відпустці!

Найкращі сервіси та програми, які допоможуть вам у відпустці!

Опубліковано: 2 липня 2021

Як відомо, робота не вовк і в ліс не втече, а тепла літня погода – явище непостійне. Команда TurboSMS пропонує хоча б на якийсь час забути про справи і поїхати у відпустку! Обіцяємо, що наш актуальний огляд допоможе вам добре провести час.

Неважливо, куди ви запланували поїхати цього літа - в Бердянськ, Кирилівку або на Занзібар, ми знайшли універсальні сервіси для мандрівників, які допоможуть отримати від відпустки максимум задоволення, при цьому витративши мінімум грошей і сил.

Сервіси lkz dslgecnrb

Планування

Nomadlist

Зручний сервіс для тих, хто обирає країну або місто для подорожей. Дізнайтеся про середню вартість оренди квартири в Белграді, ціну за чашку кави в Барселоні або середньодобову температуру повітря в Куала-Лумпур. Рейтинги складаються на основі реальних відгуків користувачів.

Tripadvisor

Місце, де зосереджені відгуки людей про все на світі. Інформація про готелі, авіаквитки, ресторани і розваги доступна для будь-якого міста. Відгуки правдиві, тому настійно рекомендуємо вам завітати на сайт перед відвідуванням кафе або готелю.

Форум Вінського

Старий добрий форум про подорожі, де можна знайти багато корисної інформації. Не знаєте, як в аеропорту Лондона оформити багаж? Думаєте, як заощадити на їжі в Стокгольмі? Хочете поскаржитися на адміністрацію готелю в Єгипті і не знаєте, до кого звернутися? Створюйте тематичний блок і спілкуйтеся з мандрівниками на Форумі Вінського. Мінус форуму - застарілий інтерфейс і непростий пошук потрібної вам теми.

Турістер

Російськомовна соціальна мережа для мандрівників. Турістер пов'язаний з безліччю відомих додатків і допоможе скласти туристичний маршрут, знайти авіаквитки і попутників або замовити житло. Крім того, проект спеціалізується на пошуках російськомовних гідів в будь-якій частині планети. Ще один плюс - справжні дорожні замітки від бувалих мандрівників.

Airpano

Якщо ви вже визначилися з місцем, де проведете відпустку, зайдіть на цей сайт і подивіться приголомшливі панорами обраного вами міста. Сервіс може не тільки принести практичну користь, але і подарувати натхнення.

Транспорт

Aviasales

Зручний і простий сервіс пошуку авіаквитків. Навіть якщо вам потрібно полетіти з Туреччини на Бора-Бора через Філіппіни - Aviasales зможе це влаштувати. Великий плюс - сервіс пов'язаний з безліччю авіакомпаній і сайтів перекупників, тому завжди запропонує вам кілька цінових варіантів купівлі квитка.

Skyscanner

Головний конкурент попереднього сервісу зі схожим функціоналом. Обирайте сайт, інтерфейс якого вам до душі.

Ecolines

Сервіс автобусних подорожей, який допоможе бюджетно доїхати до будь-якого міста Європи. Якщо плануєте з'їздити в Німеччину, Швейцарію чи Польщу і при цьому непогано заощадити - вам сюди.

Raileurope

У продовження «європейської» відпустки - портал, на якому можна за копійки придбати залізничні квитки. Якщо вас цікавлять маршрути з Женеви до Ніцци чи з Парижу до Марселю - придивіться до цього помічника.

Blablacar

Про цей сайт не чув тільки ледачий. Якщо ви ледачий, то розповідаємо: Блаблакар - сервіс попутників, де реєструються бажаючі когось підвезти або ті, хто потребує допомоги. Ціни, як правило, дуже скромні, то якщо ваш пункт призначення знаходиться недалеко - почніть економити з цим сервісом.

Житло

Booking

Мабуть, найвідоміший сервіс пошуку і бронювання готелів. Кожен варіант житла забезпечений фотографіями, відгуками та пропозиціями щодо економії коштів. Оскільки сервіс працює по всьому світу, тут часто замовляють хостели та готелі в далекі країни.

Hostelworld

Гарні варіанти житла для бюджетних мандрівників - десятки тисяч хостелів і більше мільйона підтверджених відгуків в базі сайту. Якщо хочете заощадити на проживанні і зняти місце або номер в будь-якому хостелі по всьому світу - ласкаво просимо!

Airbnb

Сайт, який здобув славу самого зручного помічника в бронюванні житла. Тут можна зняти апартаменти для сімейного відпочинку, ділової поїздки або гастротура. Серед плюсів - можливість миттєвого бронювання і швидкого зв'язку з орендодавцем. До речі, на Airbnb можна знайти і непогані огляди на ресторани і кафе по всьому світу.

Agoda

Сайт просто необхідний для тих, хто їде подорожувати в Японію, Індонезію або Тайвань. Agoda спеціалізується на пошуку житла в азіатських країнах і, мабуть, є кращим у своїй ніші. Тут можна знайти як готелі та хостели, так і орендоване житло.

Couchsurfing

Каучсерфінг - популярний рух взаємодопомоги в подорожах. На сайті ви можете знайти хоста (власника квартири або будинку), який на безкоштовних умовах надасть вам ліжко-місце в своїх оселях. Плюси - це абсолютно безкоштовно і весело, мінуси - знайти спільну мову з абсолютно чужою людиною буває не так-то просто.

Розваги

Geocaching

Геокешинг - великий квест, який об'єднує мільйони людей. Ідея в пошуку скарбів в тій країні або місті, куди ви прямуєте. Шукайте заховані «скарби», ховайте свої і діліться враженнями. Гра дозволяє побачити безліч цікавих місць і гарно провести час.

Izi.travel

Величезна добірка аудіогідів про безліч пам'яток світу. Не витрачайте гроші на платні екскурсії, гуляйте музеями і вулицями разом з цим безкоштовним сайтом.

Tripster

Сервіс позиціонує себе як особистий помічник для «своїх», а «свої» люди живуть всюди. Зареєструвавшись на сайті, ви зможете знайти російськомовні екскурсії від корінних жителів у багатьох містах світу. Мінус - екскурсії в основному платні, а «свої» люди чомусь беруть за прогулянки по містах чималу плату. Серед плюсів - великий форум, на якому ви знайдете відповідь на будь-яке питання.

Зберігайте собі добірку, користуйтеся сервісами-помічниками і відпочивайте легко, приємно і недорого. Команда TurboSMS бажає вам чудової відпустки!

Ошибка