ru

Новини

Важливо! Зміна у тарифікації альфа імен з 15.01.2016

Опубліковано: 28 грудня 2015

Шановні Клієнти!

З 15 січня 2016 року операторами мобільного зв'язку впроваджується розділення надання послуг передачі SMS-повідомлень на Міжнародні повідомлення та Національні повідомлення.

Міжнародними повідомленнями вважатимуться всі текстові повідомлення, у полі ідентифікації відправника яких презентуються альфанумеричні імена міжнародних компаній або торговельних марок, а також будь-яких інших компаній, що презентують свої альфанумеричні імена у полі ідентифікації відправника із релевантністю до доменних зон мережі Інтернет, відмінних від ідентифікаторів доменної зони UA-IX, альфанумеричне ім’я, що не внесено операторами до списку національніх альфанумеричних імен.

У зв'язку з тим, що вартість міжнародного трафіку дорожча ніж національного, нами прийнято рішення про підміну незареєстрованих альфанумеричних імен нейтральним ім'ям "Msg".

Щоб перевірити належність Вашого підпису авторизуйтесь в системі і перейдіть в розділ Підписи - Переглянути підписи. Зверніть увагу на стовпчик «Стан». Якщо підпис позначено іконкою України (Национальная подпись) - його занесено операторами до списку національних альфаімен, стрілочками () - підпис не є національним і буде замінений на нейтральний при відправці на номери України.

Якщо зараз Ваш підпис не є національним і Вам необхідно відправляти смс без підміни альфаімені, просимо Вас перейти до розділу «Підписи», пункт «Переглянути підписи», натиснути на Ваше альфаім’я та повністю заповнити усі поля опису альфаімені. На основі цих данних ми сформуємо заявку та передамо Ваше альфаім’я на внесення операторами до списку національних альфаімен. Звертаємо Вашу увагу, що у випадку неподання додаткової інформації до підпису ми не зможемо внести таке альфаім’я до заявки та передати його на розгляд операторам, у результаті чого вартість відправки повідомлень з такими альфаіменами на номери абонентів мобільних операторів України будуть тарифікуватися згідно вартості міжнародного трафіку, або доставка повідомлень буде проводитися з підміною альфаімені на нейтральний підпис.

Детальніше про правила додавання підпису відправника.

Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності!

Ошибка