ru

Новини

Оновлено інформацію про статуси підписів відправника

Опубліковано: 14 вересня 2016

Шановні клієнти!

Ми оновили інформацію про стан підписів відправника в розділі «Мої підписи відправника».

Тепер ви можете побачити статус свого підпису і зрозуміти, як він буде використовуватися при розсилці повідомлень.

Детальніше про статуси підпису відправника:

1 Прийнятий на розгляд.
Означає, що підпис відправлений на модерацію всередині системи. Модерація підпису нашою службою підтримки може зайняти до двох годин в робочий час. Якщо підпис не суперечить правилам - його буде передано оператору на активацію.

2 Переданий оператору на активацію.
Підпис пройшов модерацію всередині системи і переданий оператору на активацію (включення підпису до списку національних альфаімен). Активація підпису у оператора може зайняти до 10 робочих днів.

3 Необхідно дозаповнити дані підпису.
Якщо побачите такий статус, будь ласка, клікніть на підпис для його редагування і максимально детально заповніть всі поля форми. Оператори мають право відмовити в реєстрації підпису, якщо відсутня необхідна інформація.

4 Підпис є національним і буде доставлятися на телефонні номери України без підміни.
Повідомлення будуть доставлятися з вашим підписом на номери операторів мобільного зв'язку України.

5 Підпис не є національним і буде доставлятися на телефонні номери України при вартості 4.8 кредиту за 1 стандартне смс.
Для активації міжнародного підпису вам необхідно відправити email за адресою sender@turbosms.ua із зазначенням Вашого ID, підпису відправника і проханням відключення підміни Вашого альфаімені. Актуально в тому випадку, якщо зараз підпис не віднесений до національних і повідомлення відправляються з підміною, але ви хочете відправляти смс зі своїм підписом і вас влаштовує міжнародний тариф (4.8 кредиту/SMS).

6 Підпис не є національним і буде замінений на нейтральний при відправці на номери України.
Ваш підпис не внесено операторами в список національних альфаімен. При відправці повідомлень підпис буде підмінений на нейтральний підпис виду «InfoNomer».

7 Заборонений.
Ваш підпис не відповідає Правилам додавання підпису відправника. Якщо ви побачили такий статус, будь ласка, внесіть підпис згідно з правилами.

Ошибка