ru

Статті

Послуги смс реклами

Послуги смс реклами

Опубліковано: 22 листопада 2012

Запланували проведення рекламної акції? Шукаєте варіант за співвідношенням ціна-якість? Ми можемо провести вашу рекламну кампанію і зробити розсилку по власній базі номерів за найнижчими цінами!

Рекламна розсилка відкрила для власників бізнесу великі можливості. Завдяки смс повідомленням потенційні клієнти дізнаються про вашу діяльність за допомогою свого телефону. Щоб здійснити смс розсилку, вам не потрібні великі вкладення, при цьому ми допоможемо звести до мінімуму навіть ці незначні витрати.

Можливості смс реклами, яку ми пропонуємо

  • Таргетинг по містах України та мобільним операторам
  • Звіти про доставку
  • Збільшення числа споживачів
  • Законність розсилки.

Переваги співпраці з нашою компанією

Гнучкі та низькі ціни нашого сервісу приваблюють все більше клієнтів. Ми дійсно можемо запропонувати вам унікальні послуги в галузі інформування вашої цільової аудиторії.

Все, що вам необхідно для старту своєї смс-маркетингової кампанії, — відправити нам заявку на рекламну смс розсилку по нашій базі. Із вами зв'яжуться фахівці нашого відділу продажів і все детально розкажуть.

Ви можете бути впевнені, що ваша реклама буде прочитана. Вся необхідна статистика по розсилці SMS реклами буде доступна вам в режимі online у вашому особистому кабінеті користувача.

Ошибка