ru

Статті

Віджет

Віджет "Зателефонувати вам за 30 секунд?" може залучити до 50% більше клієнтів з вашого сайту - підсумки роботи коллбек форми GetCall від Binotel.

Опубліковано: 11 жовтня 2016

Минуло 8 місяців після виходу нашої статті на ресурсі ain.ua про нове покоління callback-форм, які здатні підвищити кількість звернень з сайту до 50%. Хоча подібні віджети і тоді не були новинкою для ринку - масово на сайтах українських компаній вони почали з'являтися тільки останнім часом.

На сьогоднішній день тільки наш віджет GetCall от Binotel встановлений на 3846 сайтах. 18 500 дзвінків в день проходить через нього. А є ж ще і аналоги. І, не дивлячись на популярність, даним сервісом користується близько 40% ринку. Решта ігнорують такий потужний інструмент для залучення клієнтів, помилково вважаючи, що коллбеки не працюють. Але ті компанії, які встановили кнопку замовлення дзвінка на сайт, вже не відмовляться від неї ні за які гроші.

Як працює GetCall. Особистий досвід Binotel

Візьмемо, наприклад, нашу компанію. 7 622 унікальних звернень надійшло до відділу продажів Binotel за серпень 2016. З них:

  • 5 472 дзвінка в компанію (рис.1);
  • 2 150 замовлення дзвінка на сайті через віджет GetCall (рис.2).

Замовлення дзвінка через GetCall склали 28% від загальної кількості звернень.

А тепер найцікавіше:

Ми порівняли кількість дзвінків і кількість звернень від людей, які зверталися в серпні 2016 вперше (розумна телефонія Binotel вміє це рахувати).

1 945 звернень від нових потенційних клієнтів надійшло до відділу продажів. З них:

  • 1 010 дзвінків в компанію (рис.1);
  • 935 звернень через форму GetCall (рис.2).

Нові звернення в компанію через GetCall склали 48% від загальної кількості звернень.

48%! Половина нових клієнтів звертаються до нас через форму замовлення дзвінка на сайті.

Статистика по вхідним дзвінкам до відділу продажів Binotel

Рис. 1. Статистика по вхідним дзвінкам до відділу продажів. Binotel, серпень 2016.

Статистика звернень через форму замовлень дзвінка GetCall Binotel

Рис. 2. Статистика звернень через форму замовлень дзвінка GetCall. Binotel, серпень 2016.

Ми на власному досвіді знаємо, що даний сервіс підвищує кількість звернень з сайту. З наших скріншотів видно, що люди, які вперше звертаються в Binotel - вважають за краще замовляти дзвінок, а не дзвонити.

Я не буду розкривати всю маркетингову політику компанії, але можу сказати, що ці 48% звернень генерують 28% нових лідів, яких би ми не отримали, не використовуючи форму замовлення дзвінка.

Саме тому за 6 місяців GetCall підключили майже 4000 сайтів. Ми зробили прорив на ринку коллбеків в Україні і сьогодні представляємо нову версію GetCall.

Binotel змінює правила гри і представляє GetCall Open

Нова революційна версія GetCall Open робить віджет замовлення дзвінка доступною послугою для всіх компаній. GetCall Open встановлюється за 15 хвилин на будь-який сайт і пропонує найкращі ціни на ринку в Україні. І це не маркетингова фраза. Дійсно кращі.

Як це працює. приклад:

Відвідувач на сайті замовляє дзвінок і вводить свій номер телефону. Припустимо, що у вас десять менеджерів. GetCall Open одночасно дзвонить на їх мобільні телефони з номера Binotel. З першим співробітником, який візьме трубку, встановлюється з'єднання.

З цього ж номера GetCall Open миттєво дзвонить людині, який замовив дзвінок, і з'єднує його з менеджером. Розмова технічно забезпечує номер Binotel. По суті, це два вихідних дзвінка з одного телефонного номера, за які і знімається плата.

Відвідувач на сайті замовляє дзвінок і вводить свій номер телефону

Вартість - головна перевага GetCall Open

До сьогоднішнього дня найвигідніший тарифний план при підключенні повного функціоналу віджета на ринку коллбеків був 2-2,5 грн / хвилина.

Тарифи GetCall Open:

  • При з'єднанні мобільного клієнта з мобільним менеджера - хвилина розмови коштує 1,1 грн, що в 2,5 рази дешевше.
  • При з'єднанні мобільного клієнта з міським телефоном менеджера - хвилина розмови коштує 0,6 грн, що в 4 рази дешевше.
  • При з'єднанні міського номера клієнта з міським менеджера - хвилина розмови коштує 0,11 грн, що в 20 разів дешевше!

У GetCall Open ви платите тільки за вихідні дзвінки. За найвигіднішими на ринку тарифами від компанії Binotel.

І щоб ви могли особисто відчути всі переваги GetCall Open для всіх клієнтів TurboSMS - подарунок:

Протягом 2-х тижнів після виходу цієї статті кожен новий клієнт, який звернувся по email: Open@binotel.ua, отримає на рахунок 100 грн (це від 90 до 160 хвилин розмов, в залежності від напрямку дзвінків).

Світлана Подимська
Найголовніший маркетолог всія Binotel

Ошибка