ru

Статті

Секрет ефективної SMS-розсилки - персоналізація

Секрет ефективної SMS-розсилки - персоналізація

Опубліковано: 17 вересня 2018

Щохвилини за допомогою сервісу TurboSMS розсилаються сотні SMS-повідомлень. Короткі листи летять в різні країни світу, на мобільні номери різних операторів, людям різного віку та професій. Щоб клієнт не втратив ваше повідомлення серед купи інших, SMS-розсилка повинна запам'ятатися. Кращий засіб досягти бажаного - персоналізувати повідомлення.

Один із знаменитих прийомів спілкування, давно описаний психологами - називати людину на ім'я. Згідно з дослідженнями, людський мозок асоціює з ім'ям добрі приємні спогади і позитивні емоції. Якщо хочете налаштувати клієнтів на потрібний лад і побудувати з ними довгостроковий діалог, звернення на ім'я дуже бажано.

Персоналізовані повідомлення дозволяють не тільки звертатися до клієнтів по імені-по батькові, а й вказувати іншу інформацію: розмір особистої знижки, час особистих тренувань і занять і т.д.

Створити персоналізоване повідомлення в сервісі TurboSMS можна двома способами:

За допомогою розсилки за шаблоном:

  1. 1Заздалегідь створіть таблицю Exel зі стовпцями-значеннями, де перший стовпець - номер телефону абонента, а всі наступні - його особисті дані. Документ повинен виглядати наступним чином: Приклад таблиці зі значеннями
  2. 2При збереженні оберіть тип файлу - CSV (роздільники-коми) (* .csv). Приклад збереження таблиці
    Зверніть увагу:вводити значення в таблицю можна як кирилицею так і латиницею. Інформація з першого стовпчика таблиці в текст повідомлення не додається, цей стовпець завжди використовується тільки для номерів телефону одержувачів. У текст повідомлення ви можете підставляти дані з другого і наступних стовпців таблиці.
  3. 3Якщо ви не зареєстровані в сервісі TurboSMS, пройдіть процедуру безкоштовної реєстрації.
  4. 4У розділі «Надіслати SMS» оберіть Розсилку за шаблоном. У тексті повідомлення замість змінної підставьте знаки% ...%. Наприклад, наступне повідомлення буде виглядати так:
    Шановна Ольго Михайлівно! Ваш бонус на наступну покупку в магазині «Shop» 100 грн.
    Шановна% 1%! Ваш бонус на наступну покупку в магазині «Shop»% 2%.
  5. 5Завантажте файл зі значеннями і перевірте правильність розсилки за допомогою команди «Переглянути повідомлення».
  6. 5Надішліть розсилку абонентам.

Вибравши контакти з телефонної книги:

  1. 1У розділі «Контактна книга» оберіть потрібні вам контакти для персоналізованої розсилки. Скористайтеся командою «в шабл. розсилку». Відкриється вікно Розсилка за шаблоном. Розсилка за допомогою вибору контактів із книги
  2. 2У тексті повідомлення замість змінної підставте потрібні дані. Для цього натисніть праву кнопку миші і оберіть необхідну інформацію про абонента. Підстановка змінних
  3. 3Перевірте правильність розсилки за допомогою команди «Переглянути повідомлення».
  4. 4Надішліть розсилку абонентам.

Зверніть увагу! Ціна на персоналізовані повідомлення в сервісі TurboSMS НЕ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ від ціни на стандартні повідомлення.

Будь-які персоналізовані повідомлення викликають підвищену увагу аудиторії і формують лояльне ставлення до вашого бренду. Оскільки в таких повідомленнях міститься, як правило, особиста інформація, користувачі відкривають такі SMS набагато частіше звичайних.

Ошибка