ru

Статті

Новий інструмент: переваги Viber-розсилок

Новий інструмент: переваги Viber-розсилок

Опубліковано: 4 травня 2018

Нещодавно у нас з'явився новий маркетинговий інструмент - Viber-розсилки! Чим розсилка в Viber відрізняється від звичайних SMS? Кому особливо знадобиться новинка, та які можливості відкриті перед нашими клієнтами? Розповідаємо!

В Україні в месенджері Viber зареєстровані 20 мільйонів унікальних користувачів! Це означає, що майже у кожного другого жителя нашої країни встановлений цей додаток.

Створити Viber-розсилку за допомогою сервісу TurboSMS так само просто, як і розіслати старі добрі SMS. Однак можливості повідомлень кардинально змінилися:

  1. 1 Текст в Viber-повідомленні може досягати 1000 символів! Тільки уявіть, скільки корисної інформації ви зможете донести до клієнтів!
  2. 2В Viber можна (і навіть треба) відправляти картинки. А як відомо, краще один раз побачити товар, ніж сто раз про нього почути.
  3. 3З'явилася функція кнопки, за якою може ховатися будь-яке посилання: будь то певна сторінка вашого сайту, відео на YouTube або анімаційна картинка.
  4. 4Повідомлення може бути багатофункціональним: включати в себе і текст, і картинку, і кнопку! Погодьтеся, звучить непогано?
  5. 5Як і в звичайних SMS, крім тексту, в Viber-розсилці може бути надіслане посилання. Будьте уважні: посилання оформлюються без протоколу http або https.
  6. 6У Viber можна відправляти безліч різних смайликів. Для того, щоб вставити смайл в ваш текст, скопіюйте його з додатка Viber і вставте в текст розсилки.

Особистий підпис для Viber-розсилок

За вимогами Viber особистий підпис (альфаімя) надається тільки тим користувачам, які купують мінімум 55 000 кредитів щомісяця. Придбавши необхідну суму кредитів, ви витрачаєте її на розсилки Viber-повідомлень, які будуть відправлятися вже від вашого імені.

Щоб активувати альфаімя, необхідно зв'язатися зі Службою підтримки TurboSMS, повідомити ваш ID і дату, коли б вам хотілося "включити" особистий підпис. Потім залишиться оформити підпис в системі і придбати необхідну кількість кредитів. Час активації альфаімені в Viber - від 3-4 днів.

Щомісячна сплата за підпис (55 000 кредитів) починає діяти від дня його активації і деактивується у кінці кожного місяця. Щоб продовжити користуватися особистим підписом в наступному місяці, необхідно внести щомісячний платіж.

Якщо альфаімя вам не потрібно, за замовчуванням всі повідомлення в Viber, відправлені за допомогою сервісу TurboSMS, приходять до клієнтів з підписом Mobibon.

Цікаві факти:

  • У 2017 році близько 900 мільйонів зареєстрованих користувачів у світі регулярно користувалися Viber.
  • Компанія була заснована в 2010 році в Ізраїлі, проте сьогодні 100% її акцій належать японським розробникам.
  • Один із засновників Viber, Ігор Магазіннік, виріс в Білорусі.

Ошибка