ru

Статті

Як відправити смс з інтернету?

Як відправити смс з інтернету?

Опубліковано: 23 листопада 2012

Мобільний сервіс розсилки повідомлень простий і невибагливий. Необхідність в мобільному сервісі очевидна: читати і відправляти СМС можуть всі власники мобільних пристроїв, і досі в більшості абонентів збереглася звичка неодмінно прочитувати всі повідомлення, які приходять на телефон. Уже лише цей факт є гарантією того, що масова розсилка смс може бути досить ефективною. Слід визнати, що більшість фірм вже давно це усвідомили.

Магазини, банки, туристичні агентства можуть замовити розсилку СМС, щоб проінформувати своїх користувачів про розширення асортименту, акції та багато іншого.

Віднедавна організація масової розсилки повідомлень перестала бути трудомісткою справою і не займає багато часу. Сучасна SMS розсилка через інтернет в лічені хвилини відправляє сотні текстових повідомлень. Нікуди не треба їхати, комусь телефонувати або домовлятися, оскільки розсилка SMS можлива з комп'ютера, що знаходиться на вашому робочому місці, за умови, що у нього є вихід в глобальну мережу.

Зручний web-інтерфейс

Як відправити смс через інтернет на кілька номерів і при цьому для різних операторів? Потрібно лише зайти на наш сайт, зареєструватися, отримати доступ до свого кабінету і приступити до масової відправки повідомлень. У перший раз ви витратите якийсь час на формальності, після чого відправка смс з нашого ресурсу буде виконана в кілька кліків мишки. Також можна заздалегідь запланувати розсилку на певне число і час, і можете не сумніватися, автоматична відправка буде виконана в зазначені терміни. Ви тут же отримаєте звіт про виконані завдання. Скориставшись послугами TurboSMS, ви зможете з легкістю керувати процесом інформування користувачів. Ми допоможемо вам оперативно донести корисні відомості всієї зацікавленої аудиторії.

Можливості розсилок

Крім того, за допомогою розсилки можна проводити соц. опитування на предмет виявлення думки людей з якихось питань. За допомогою СМС розсилок без проблем можна забезпечити інформування аудиторії про акції або знижки на підприємствах або в торгових мережах. Унікальність і ефективність даного методу інформування - безмежна!

Надіслати смс повідомлення за допомогою turbosms.ua - оптимальний варіант для продуманого й розважливого бізнесу. Кожна людина, яка займається бізнесом, незалежно від сфери, відзначає постійне зростання конкуренції. З'являються нові фаворити, успішний бізнес розвивається, захоплюючи все більші простори.

Стандартна телевізійна, газетна, банерна та інша реклама вже не дають очікуваних результатів, оскільки з боку клієнтів до неї пропадає всяка довіра. Конкуренти ж умудряються усілякими методами перехопити клієнта. Однак з'явився новий, ще не настільки поширений тип реклами, який стане найбільш оптимальним рішенням для компаній, які вміють використовувати сучасні технології собі на благо. Це смс послуги, що дозволяють гарантовано звернути увагу користувачів саме до ваших послуг або товарів.

СМС розсилки в наші дні

Сьогодні розсилки - один із найпопулярніших засобів оповіщення працівників, партнерів, клієнтів. Для того щоб скористатися мобільними можливостями, застосовується відправка смс за допомогою спеціалізованих програм. Однак поспішаємо відзначити, що програми не так вже корисні й зручні. Щоб здійснити вірний вибір, скористайтеся послугами фахівців, якими сповнений Інтернет-сервіс turbosms.ua.

Тільки у нас своєчасне обслуговування і розгорнуті консультації. Наскільки ж вигідно застосовувати смс оповіщення для розвитку бізнесу? На даний момент розсилка sms визнана найзручнішим методом рекламування різного роду продуктів, клієнти ж мають можливість в короткі терміни ознайомитися зі спеціальними пропозиціями та акціями.

Головне в цій справі - вибрати відповідального партнера, яким надається розсилка смс по засобах мережі Інтернет. З усіх пропонованих нами послуг, хочемо відзначити:

  • Інтуїтивно зрозумілий WEB-інтерфейс.
  • Повна звітність з налагодження, відправки смс.
  • Планувальник відправки, за допомогою якого налаштовується самостійна розсилка, залежно від прописаних дат і часу.

Головне не упустити момент, оскільки успішний бізнесмен є людиною, здатною передбачити вигоду у всіх сферах. Якщо вами раніше застосовувалася програма для відправки повідомлень, то оцінити інтернет сервіс смс послуг вам буде досить просто. Ви відчуєте всю вигоду рішення для найбільш різноманітного бізнесу.

Сьогодні даний сегмент реклами ще сповнений місць, завтра конкуренти можуть прибрати першими мобільний маркетинг собі у використання.

Ошибка