ru

Статті

Навіщо користуватися послугами SMS сервісів?

Навіщо користуватися послугами SMS сервісів?

Опубліковано: 22 листопада 2012

СМС-сервіси з'явилися близько десяти років тому, і з тих пір ця послуга активно розвивається. Сьогодні смс послугами користуються власники як малого, так і середнього бізнесу.

TurboSMS — це сервіс для ефективного і швидкого оповіщення Ваших партнерів, клієнтів і співробітників за допомогою смс розсилки. Ви самі формуєте телефонні групи, створюєте підпис відправника повідомлення, текст рекламного смс, а також вказуєте час і дату відправки смс. Це дозволить Вам створити ефективну смс маркетингову кампанію, яка допоможе залучити нових клієнтів і підтримувати зв'язок зі старими.

Застосування СМС розсилок в бізнесі

Наприклад, більшість банків підключають послугу смс оповіщення про поточний стан банківського рахунку свого клієнта. За будь-яких переказів на телефон одразу приходить смс-повідомлення із зазначенням суми та точної дати здійснення переказу. СМС послуги дозволяють оплачувати рахунки і покупки прямо з телефону.

Також виграють ті організації, які проводять смс розсилки для свого бізнесу. Відправники можуть розраховувати на практично миттєве оповіщення потенційних клієнтів про необхідну інформацію.

Перевага сервісів смс розсилок

SMS-повідомлення дозволяють оперативно розповідати про нові знижки, намічені заходи або про свіжі надходження товарів. Безсумнівною перевагою смс послуг для великих компаній є їх дешевизна.

За допомогою смс-розсилок можна швидко налагодити і розширити клієнтські бази. Зараз SMS маркетинг використовують, як один з найбільш ефективних рекламних інструментів.

Ошибка