ru

Статті

13 приводів для SMS-розсилок в грудні

13 приводів для SMS-розсилок в грудні

Опубліковано: 4 грудня 2018

День святого Миколая, підготовка до Нового року, професійні свята ... грудень багатий на події і цікаві приводи для привітань. Напередодні самого гарячого сезону покупок TurboSMS підказує, як підігріти купівельну спроможність вашої аудиторії.

Обирайте відповідний привід, заздалегідь вигадуйте рекламну кампанію і користуйтеся SMS-розсилкою для інформування ваших клієнтів. Починати спілкуватися з клієнтами потрібно прямо зараз!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в грудні 2018:

5 грудня

День працівників статистики України
Ми знаємо, що серед ваших рідних і близьких є представники навіть таких вузьких спеціалізацій. Шукайте їх в Контактній книзі в вашому акаунті TurboSMS і терміново вітайте зі святом.

6 грудня

День збройних сил України
Свято людей боргу і честі, які заслуговують на ваші вітання. До речі, 12 грудня країна відзначатиме День сухопутних військ.

7 грудня

Міжнародний День цивільної авіації
Пілоти, диспетчери та бортпровідники щодня працюють для комфорту і безпеки нашого пересування. З авіаційною сферою сьогодні працюють багато компаній, починаючи від виробників серветок до заводів, що випускають турбіни. Якщо ваші клієнти або колеги пов'язані з роботою в небі - вигадуйте текст для розсилки!

8 грудня

Міжнародний День художника
Професійні свята представників творчих професій трапляються не так часто. Тим краще до цієї дати потрібно підготуватися власникам магазинів канцелярських товарів і художнього приладдя, керівникам виставкових залів і галерей. Організуйте рекламну кампанію і привітайте художників разом з нами!

9 грудня

День благодійності
Що не день в грудні, то привід для благодійності! Якщо ви з якихось причин пропустили попередні акції, то зараз вже точно варто допомогти нужденним, будь то пенсіонери, діти з інвалідністю або бездомні тварини.

10 грудня

Всесвітній День футболу
Якщо ви власник спортивного залу, секції або магазину спортивних товарів - зверніть увагу на це свято. Футбол - найпопулярніша спортивна гра в світі, а значить в акції та розпродажі в цей день можуть взяти участь дуже багато людей. Головне - здивувати їх оригінальною пропозицією і заздалегідь запустити рекламну SMS-розсилку.

15 грудня

Міжнародний День чаю
Чай - мабуть, головний напій в нашій країні. Якщо ви власник громадського харчування, кіоску з кавою або продуктового магазину, забирайте свято в скарбничку приводів для хороших акцій!

19 грудня

День Святого Миколая
Добрий сімейне свято на честь Святого Миколая Угодника з кожним роком стає все популярнішим у нашій країні. Діти із задоволенням чекають подарунки від Святого Миколая, а батьки заздалегідь готуються до святкування. Рекламні кампанії до цієї дати можуть запустити не тільки магазини іграшок та дитячого одягу, а й сімейні заклади, івент-агентства і торгівельні центри.

22 грудня

День енергетика в Україні
Професійне свято всіх енергетиків, яких в нашій країні чимало. Якщо серед ваших клієнтів є працівники енергетичної галузі, плануйте вітальну SMS-розсилку прямо зараз!

25 грудня

Різдво Христове у західних християн
Свято Різдва православні відзначатимуть на початку січня, а католики в кінці нинішнього місяця. Запасатися різдвяними подарунками краще заздалегідь, тому організована акція або великі знижки у вашому магазині будуть дуже доречними.

26 грудня

Міжнародний День подарунків
Коли ж ще відзначати День подарунків, як не в грудні! Якщо всіх перерахованих приводів для створення рекламних кампаній вам виявилося мало, ось ще один! Також в довгій передноворічній кампанії можна робити тематичні дні знижок, в яких День подарунків буде виглядати доречно.

28 грудня

Міжнародний День кіно
Кінотеатри та кіноклуби, це ваш день! Передноворічний піднесений настрій так і кличе українців до розваг і кінопереглядів. Зробіть клієнтам вигідну пропозицію, розішліть рекламні SMS, і відбою від відвідувачів не буде!

31 грудня

Новий рік
Чарівна пора року, наповнена надіями і радістю. Люди прощають один одному образи, дарують подарунки і радіють швидкому настанню Нового 2019 року. Проводьте рік, що минає, великими продажами, відмінними маркетинговими ідеями і креативними акціями з TurboSMS. Наступаючий рік буде ще краще!

Ошибка