ru

Статті

 13 приводів для SMS-розсилок в жовтні

13 приводів для SMS-розсилок в жовтні

Опубліковано: 3 жовтня 2018

SMS рекламного характеру доставляють сучасним покупцям майже щодня. Сфера продажів і послуг нав'язує клієнтам свої бренди в повідомленнях про акції та розпродажі. Ваш меседж легко загубиться на тлі інших, адже тексти зі словами АКЦІЯ і БОНУСИ, написані капсом клієнти часто ігнорують. А що якщо подбати про «знайомство» зі своїм клієнтом заздалегідь і створити собі позитивний імідж вже сьогодні?

Приводи для SMS-розсилок - це ваша чарівна паличка для правильного підходу до своєї аудиторії. Обирайте привід, пишіть текст SMS і отримуйте «теплого» клієнта, який готовий до подальшої комунікації.

Заплануйте розсилку повідомлень за допомогою TurboSMS і не втратьте можливість нагадати клієнтам про себе!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в жовтні 2018:

1 жовтня

Міжнародний День людей похилого віку
Уважно вивчіть свою аудиторію: якщо серед ваших покупців є люди 60+, напишіть повідомлення таким клієнтам! Більш вдячної і довірливої аудиторії, ніж дідусі і бабусі не знайти, вашу компанію пам'ятатимуть довго.

Всесвітній День вегетаріанства
Всім продавцям натуральних солодощів, ресторанам вегетаріанської їжі і магазинам овочів і фруктів потрібно терміново звернути увагу на це свято. Вегетаріанці живуть позитивною відкритою сім'єю і точно порекомендують вашу компанію друзям і знайомим.

Міжнародний День лікаря
Лікарі заслужили найщиріших привітань з їх професійним святом. Якщо ваш бізнес пов'язаний з медичною тематикою - готуйте тексти для розсилок!

4 жовтня

Всесвітній День тварин
Ветеринарні клініки, грумінг-салони, організатори виставок тварин і власники собачих розплідників! Ваші хвостаті друзі та їх власники будуть розчулюватися милому вітальному повідомленню, яке ви відправите.

7 жовтня

День вчителя
Традиційне свято, знайоме кожному з нас. Радимо звернути увагу на це свято квітковим салонам, магазинам подарунків і канцелярських товарів: приурочте до дати акцію або розпродаж, тільки не забудьте повідомити про них заздалегідь, від клієнтів не буде відбою.

8 жовтня

День юриста України
Вітання з професійними святами завжди сприймаються позитивно. Тому всі, хто так чи інакше пов'язаний з юриспруденцією, чекають ваших SMS-повідомлень.

9 жовтня

День ріелтора в Україні
У сучасних реаліях ріелторів і ріелторських фірм з кожним днем стає все більше. Може і серед ваших клієнтів є представники цієї професії?

11 жовтня

Всесвітній День зору
Оптики та медичні установи, в яких є послуги офтальмологів, ви повинні привітати своїх клієнтів! До здоров'ю багато людей ставляться надзвичайно бережно, повідомлення від медичного центру майже стовідсотково буде прочитано.

14 жовтня

День захисника України
Захисники нашої країни точно заслуговують на вітання і слова подяки на свою адресу. За старою традицією, вітати можна і хлопчиків, які стануть військовозобов'язаними лише в майбутньому.

16 жовтня

День боса
Бос - невід'ємний член будь-якого колективу. Не забудьте привітати свого начальника і подумайте про те, що «шефам» з компаній-партнерів буде приємно отримати SMS.

20 жовтня

Міжнародний День кухаря
Кухарі, кондитери і сушисти вже готові відкривати повідомлення з вітальним текстом. До Дня кухаря можна приурочити і рекламні акції: наприклад, продавати блюдо від шефа за спеціальною ціною.

28 жовтня

День автомобіліста
Керує автомобілем сьогодні мало не кожен другий, тому коло абонентів для розсилки дуже широке. Особливу увагу до свята варто приділити власникам СТО, заправок і автомобільних салонів.

31 жовтня

Хеллоуін - День всіх святих
Ми вже звикли, що з яскравим Хеллоуіном часто пов'язані знижки та розіграші в сферах продажів та послуг. Покупці готові витрачати великі суми грошей, а значить дуже бажано привітати їх зі святом і організувати цікаву рекламну кампанію.

Ошибка