ru

Статті

6 приводів для SMS-розсилок в червні

6 приводів для SMS-розсилок в червні

Опубліковано: 1 червня 2018

За вікном тепла сонячна погода, а попереду цілих три літніх місяці, які з нетерпінням чекали весь рік. Влітку аудиторія позитивно налаштована на комунікацію, відкрита всьому новому, а значить, сприйнятлива до реклами.

Розповідаємо власникам бізнесу про приводи для вітальних SMS-розсилок, які дозволять нагадати клієнтам про себе і підвищити лояльність аудиторії до бренду.

Заплануйте розсилку повідомлень за допомогою TurboSMS і не пропустіть можливість нагадати клієнтам про себе!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в червні 2018:

1 червня

День захисту дітей і Міжнародний День батьків.
Привітайте своїх клієнтів, якщо ваш бізнес пов'язаний з дитячими товарами або товарами для всієї родини. Діти та їхні батьки також будуть раді святковим знижкам і бонусам.

9 червня

Міжнародний День друзів.
«Потоваришуйте» з вашими клієнтами за допомогою оригінальної рекламної кампанії. Будьте оригінальними - влаштуйте в цей день розпродаж, акцію або розіграш бонусів.

10 червня

День працівників легкої промисловості.
Багато років це свято відзначається у другу неділю червня. Якщо ваші клієнти працюють у сферах, пов’язаних з текстильною, швейною, взуттєвою галузями - вони будуть раді вітанням з професійним святом.

17 червня

День медичного працівника.
У цей день всім лікарям, фельдшерам, медсестрам і іншим працівникам медичних установ буде приємно отримати від вас вітальне повідомлення.

24 червня

День молоді в Україні.
Якщо ваш бізнес пов'язаний з обслуговуванням людей молодого покоління - це ваш шанс налагодити комунікацію з клієнтами. Постарайтеся зробити текст SMS-розсилки креативним і цікавим.

28 червня

День Конституції України.
Державне свято, що об'єднує українців. Вітальна розсилка буде доречною для кожного жителя нашої країни.

Ошибка