ru

Статті

9 цікавих приводів для SMS-розсилок в серпні

9 цікавих приводів для SMS-розсилок в серпні

Опубліковано: 1 серпня 2018

Попереду серпень, найактивніший місяць літа! Ваші клієнти готуються до початку "робочого" сезону і відкриті до нових ідей і пропозицій. Вдалий час, щоб нагадати про свій бізнес, придумати цікаву рекламну кампанію і налагодити діалог з аудиторією. Найвірніший крок - вітальна SMS-розсилка!

Повідомлення з привітаннями сприймаються позитивніше, ніж рекламні, вони підвищують довіру до вашого бізнесу і роблять бренд впізнаваним. Ми розповідаємо про 9 цікавих приводів для вітальних SMS.

Обирайте відповідне свято і плануйте розсилку вже сьогодні!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в серпні 2018:

5 серпня

День Повітряних сил Збройних сил України
Захисники нашої Батьківщини стовідсотково гідні отримати вітання. Якщо ви працюєте в суміжних структурах, не забудьте про вітальну SMS-розсилку.

12 серпня

День будівельника
Пообіцяйте клієнтам знижки або влаштуйте акцію, якщо ваш бізнес пов'язаний з продажами будматеріалів або будівництвом. Професійне свято буває раз на рік!

12 серпня

Міжнародний День молоді
Якщо ваша аудиторія - люди до 35 років, сміливо вітайте їх з Днем молоді! Підлітки і молодь цінують креативний підхід і неформальну подачу, будьте оригінальними і не бійтеся ризикувати - ваша вітальна розсилка запам'ятається клієнтам надовго.

15 серпня

День археолога
Археологів нині небагато, але, якщо серед ваших клієнтів є представники цієї професії - варто розіслати їм SMS. Ваш жест однозначно буде оцінений і позитивно сприйнятий.

19 серпня

Всесвітній День фотографії
Свято, на яке варто звернути увагу не тільки фотографам. Якщо ваш бізнес пов'язаний з послугами краси, якщо ви продаєте техніку (в тому числі і фотоапарати) або займаєтеся прикрасою приміщень, оберніть святковий день собі на користь і організуйте тематичну рекламну кампанію.

23 серпня

День державного прапора України
Державні свята об'єднують людей різних поколінь. Плюс вітальних розсилок в такі дні – їх не треба сегментувати. Розсилайте привітання кожному своєму клієнтові швидко і просто.

24 серпня

День незалежності України
В офіційний вихідний день клієнти, як правило, максимально лояльні і відкриті до комунікації. Нагадайте про свій бізнес за допомогою рекламної SMS-розсилки.

25 серпня

День авіації України
Всі, хто так чи інакше пов'язаний з роботою в небі, чекають на ваші добрі слова і побажання. Льотчики громадянської та військової авіації, диспетчера і працівники аеропортів - якщо ви працюєте з такою клієнтурою, терміново вигадуйте текст SMS-привітання!

26 серпня

День шахтаря
Представники однієї з найнебезпечніших професій в цей день відзначають своє професійне свято. Якщо ви працюєте в суміжних сферах - привітайте шахтарів з цією датою, вони точно заслуговують на вітальне повідомлення.

Ошибка