ru

Статті

 8 приводів для SMS-розсилок в липні

8 приводів для SMS-розсилок в липні

Опубліковано: 2 липня 2018

Команда TurboSMS щомісяця повідомляє нашим клієнтам про приводи для вітальних SMS-розсилок. Липень не став винятком! Прийнято вважати, що в розпал спекотного літа купівельна спроможність знижується, але за допомогою правильних маркетингових кампаній і діалогу з клієнтами прибуток можна не тільки не втратити, але і примножити!

Вітальні розсилки - привід привернути до себе клієнта, встановити контакт і підвищити довіру аудиторії до вашого бренду. Обирайте свята для вашої аудиторії - і пора діяти!

Заплануйте розсилку повідомлень за допомогою TurboSMS і не пропустіть можливість нагадати клієнтам про себе!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в липні 2018:

4 липня

День судового експерта України
Вітання з вузькими професійними святами завжди дуже персоналізовані. Клієнтам буде приємно, що ви вирішили привітати їх не з «черговою» датою, а важливим професійним днем.

7 липня

Іван Купала
Незвичайне свято, яке колись відзначали наші предки, називають Днем Сонця. Компанії, так чи інакше пов'язані зі здоровим харчуванням, натуральними продуктами, етнічними прикрасами можуть обіграти Івана Купала в своїх рекламних кампаніях.

11 липня

Всесвітній День шоколаду
Всім, хто так чи інакше пов'язаний з громадським харчуванням, розсилку робити не просто можна, а необхідно, адже шоколад - улюблений продукт мільйонів людей. Рекламні акції будуть доречні і в дитячих магазинах, солодощі і діти - речі нероздільні, чи не так?

15 липня

День металурга
Якщо серед ваших клієнтів є люди, пов'язані з металургійним виробництвом, потрібно вітати! Люди робітничих професій, як правило, до професійних свят ставляться схвально. Ваша розсилка однозначно буде сприйнята позитивно.

16 липня

День бухгалтера України
Бухгалтери є в будь-якому офісі і компанії. Не забудьте не тільки привітати клієнтів, але і сказати хороші слова бухгалтерам на вашому підприємстві.

28 липня

День хрещення Київської Русі - України
Досить важливе християнське свято, вітати з яким потрібно, зрозуміло, людей віруючих.

29 липня

День працівників торгівлі в Україні
У нашій країні з торгівлею пов'язаний фактично кожен другий. Створюйте масові розсилки для колег і клієнтів і, звичайно, самі не забудьте відсвяткувати цю пам'ятну дату.

30 липня

Міжнародний День дружби
Позиціонуйте себе як друзів для своїх клієнтів. На честь такого дня можна подарувати людям гарний настрій та створити оригінальну рекламну кампанію з невеликими знижками і розіграшами, головне - відмінний привід і позитивний настрій.

Ошибка