ru

Статті

 14 приводів для SMS-розсилок в вересні

14 приводів для SMS-розсилок в вересні

Опубліковано: 3 вересня 2018

Після активного літнього відпочинку настає осінь, а з нею і початок нового сезону продажів. Час починати вибудовувати комунікацію з клієнтами, запускати рекламні кампанії і організовувати рекламні акції. Вересень - місяць, багатий на свята і знаменні дні, вам варто лише вибрати відповідний привід і почати діяти. Як завжди, сервіс TurboSMS стоїть на сторожі ваших інтересів і готовий поділитися корисною інформацією.

Заплануйте розсилку повідомлень за допомогою TurboSMS і не пропустіть можливість нагадати клієнтам про себе!

Інформаційні приводи для SMS-розсилок в вересні 2018:

5 вересня

Міжнародний День благодійності
Чудовий привід зробити добру справу: організувати акцію зі збору непотрібних речей або взяти участь в заходах благодійних фондів. Об'єднайте своїх клієнтів загальною благородною метою - така кампанія запам'ятається, а до вашого бренду переймуться повагою.

8 вересня

Міжнародний День журналіста
Будь-який бізнес рано чи пізно вдається до допомоги володарів пера. Згадайте про прес-службу вашої компанії, знайомих піар-агентів або журналістів, які колись брали у вас інтерв'ю. Привітання зі святом допоможе підтримати співпрацю і нагадає «четвертій владі» про вашу компанію.

День фізичної культури і спорту України
Якщо ви продаєте спортивні товари, тримайте тренажерний зал або здаєте тренувальну базу, вам потрібно терміново згадати про своїх клієнтів. Це свято - привід організувати не тільки вітальну розсилку, а й приурочити до нього невелику акцію або розіграш.

День українського кіно
Особливо актуальне свято для тих, хто так чи інакше пов'язаний з кінотеатрами або виробництвом фільмів. Розішліть клієнтам нагадування про новинки вітчизняного прокату, влаштуйте безкоштовний показ або пообіцяйте знижку на квиток. До речі, подивитися хороший український фільм з колегами в цей день - гарний початок доброї традиції для будь-якого бізнесу.

9 вересня

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості в Україні
Якщо вашими клієнтами є працівники промислових підприємств, а може і цілі заводи або компанії, розіслати вітальні повідомлення просто необхідно. Приємні слова не залишаться непоміченими.

Міжнародний День краси
Вітати в цей день можна широке коло клієнтів і колег, про SMS-розсилки варто задуматися салонам краси, масажним салонам, візажистам і перукарям, продавцям косметики, школам танців і курсам схуднення. Красивими хочуть бути всі, а значить акції або приємному бонусу в цей день буде радий кожен ваш клієнт без винятку.

15 вересня

День винахідника в Україні
Вам не потрібно винаходити велосипед, просто привітайте тих, хто щодня працює над поліпшенням нашого з вами життя і придумує корисні ноу-хау. Винахідників набагато більше, ніж нам здається!

День фармацевтичного працівника України
Працівники аптек і фармацевтичних заводів в цей день відзначають професійне свято, яке не повинне залишитися непоміченим. Якщо ви працюєте в цій галузі, не забувайте про привітання колегам та клієнтам.

16 вересня

День працівників лісу
З лісництвом пов'язані багато підприємств нашої країни, адже деревина та інші корисні «лісові» матеріали служать основою для безлічі вироблених товарів. Колеги, які працюють в лісництві, будуть раді вашій увазі і позитивно відреагують на вітальну SMS-розсилку.

17 вересня

День рятівника України
Українські рятувальники вже точно заслужили авторитет і визнання їх нелегкої професії. Якщо серед ваших клієнтів або колег є такі, не полінуйтеся розіслати їм повідомлення з добрими словами і виразом вдячності за їхню працю.

22 вересня

Всесвітній день без автомобіля
Власники магазинів, що продають велосипеди, скейтборди, лонгборди і ролики, радійте! Сьогодні ваш день, в який просто необхідно провести цікаву акцію, конкурс або спортивний захід. Як мінімум, варто повідомити своїм клієнтам про свято і нагадати про себе в вітальній SMS-розсилці. До речі, приїхати на роботу на альтернативному транспорті - відмінна ідея для працівників будь-яких підприємств нашої країни.

26 вересня

Європейський День мов
Мовні школи, які навчають як дорослих, так і дітей, можуть сміливо вітати своїх клієнтів і створювати рекламні розсилки на честь свята.

27 вересня

Всесвітній день туризму
Прийнято вважати, що кінець вересня - закінчення літнього туристичного сезону та початок сезонного «затишшя» в цій сфері. Чи це не привід нагадати клієнтам про себе і запропонувати гарячі путівки, тури і святкові знижки?

30 вересня

Міжнародний День перекладача
Так чи інакше в повсякденній роботі з перекладачами стикаються майже всі компанії з різних сфер діяльності. Привітати знайомих фахівців - ознака хорошого тону, який допоможе створити позитивне сприйняття вашого бренду.

Ошибка