ru

Статті

Як організувати потік клієнтів через смс?

Як організувати потік клієнтів через смс?

Опубліковано: 26 листопада 2012

Головною особою будь-якої комерційної діяльності є клієнт. Зараз знайти клієнтів досить складно, тому що в усіх сферах діяльності існує висока конкуренція, однак якщо використовувати сучасні способи, то це зробити буде набагато простіше. Допоможе в даному випадку, такий сервіс, як TurboSMS.

Особливості сервісу

Тут відбувається розсилка смс по базі, поданій користувачем. Сервіс досить простий і має безліч переваг. Всі вони укладені в механізмі використання та високому результаті. Перш за все, це можливість використовувати сервіс без встановлення будь-якого програмного забезпечення. Відповідно, не потрібно буде витрачати на це час і кошти. Вся система автоматизується за допомогою наявного програмного забезпечення, наприклад, з сайту або 1С, якої системи CRM з використанням такого елементу, як СМС шлюз.

Реєстрація повністю безкоштовна. Можна буде створити яку завгодно кількість підписів відправника. Кожне повідомлення буде мати підпис, і кожен, хто отримуватиме його, знатиме, від кого це смс. Це може бути якийсь бренд. Формат номерів можна буде відкоригувати. Щоб була здійснена розсилка смс по базі, необхідно лише скопіювати номери з файлу в сервіс, що потребує часу близько хвилини. Є можливість імпортувати номери з Excel.

Відправлення одиночного смс або масова розсилка буде проведена в короткі терміни. Десять тисяч клієнтів будуть сповіщені за п'ять хвилин завдяки високошвидкісній платформі. 

Якщо не хочеться використовувати будь-яке своє ім'я, то можна здійснити смс акцію, використовуючи короткий номер 8668. Ціна при цьому стандартна. На всі питання, які з'являються в результаті використання сервісу, можна буде отримати відповіді у цілодобової клієнтської підтримки.

Sms шлюз Turbosms допоможе справити інтеграцію масової розсилки смс повідомлень у програмне забезпечення і виробляти цю діяльність в міру необхідності. Як тільки буде проведена його оренда, після підключення до смс-шлюзу, можна буде отримати доступ до мобільних операторів Росії, України та деяким іншим операторам країн СНД. Вся організація сервісу розсилок проводиться самостійно.

Масова відправка буде дуже ефективна при її використанні у роботі інтернет-магазинів, торгівельних мереж, банків, ресторанів та клубів, ломбардів та інших інтернет проектів. Цілей, для яких можна використовувати її, - величезна безліч. Від оповіщення клієнта про отримання будь-якого товару до початку якої-небудь акції. Таким чином, приплив клієнтів через смс буде набагато швидше. Звісно, потрібно не забувати про те, що деякі смс можуть потребувати відповіді.

Приміром, при роботі інтернет магазину, це може бути організація прийому замовлень через sms. Це буде здійснюватися за допомогою сервісу 8668. Можна буде вести діалог з клієнтом, проводити маркетингові опитування, поповнювати базу клієнтів, приймати замовлення, а також використовувути смс-маркетинг для досягання інших цілей. Ефект від використання не змусить себе чекати.

Ошибка