ru

Статті

СМС розсилки - запорука успішного бізнесу

СМС розсилки - запорука успішного бізнесу

Опубліковано: 23 листопада 2012

Сучасний світ з кожним днем диктує нові і нові правила ведення і просування бізнесу. Стає дуже складно встигати за розвитком нових технологій. Виникає необхідність вибирати такі напрями в комунікації з клієнтом, які не будуть переривати діалогу компанії та клієнта.

Багато компаній чинять просто - вони переходять на інтернет майданчики, тим самим зменшуючи витрати на розвиток свого бізнесу. Інші ж просто не можуть цілком переміститися у віртуальний простір і намагаються знаходити альтернативи для просування своєї справи. Вони збільшують рекламу в медіа просторі, наймають різні маркетингові групи і частково користуються послугами ринку інтернет реклами. І тому знайти один спосіб і дотримуватися його постійно складно.

Сучасна людина вже не може уявити себе без телефону. Тому одним із найбільш універсальних методів стали масові СМС розсилки через інтернет.

Три причини проводити СМС розсилки

# 1 — персоналізовані розсилки

У рекламі дуже важливо звертатися персонально до кожної окремої людини, щоб підвищити лояльність. Клієнт повинен відчувати себе особливим і єдиним. Телевізійна реклама і будь-яка інша по мінімуму стала відповідати такій вимозі. Якщо раніше це використовувалося нпоруч із друкованою рекламою і запевняло мене, що потрібно, то зараз збільшує цей ефект персональна смс розсилка. Тому, якщо ви дуже потребуєте підвищення лояльності, то сміливо можете використовувати цей метод.

# 2 — швидкість

Поштові розсилки можуть затягнутися від 1-го дня до 14-и днів, це за умови того, що лист віддадуть особисто в руки. Розсилки електронних листів так само відійшли від рекламних справ, скажу більше - молоде покоління користується електронною поштою тільки для відновлення паролів або для реєстрації нових акаунтів, не далі. Старше покоління вже настільки втомилося від спаму, що неохоче ділиться своїми електронними адресами. Смс розсилки дуже правильний інструмент для цих задач – швидка доставка – швидкий реакція.

# 3 — гнучкість і практичність

Можливість використовувати в різних сферах діяльності, наприклад: Ви зможете робити прийом замовлень через смс, на сервері може зберігатися інформація про замовлення клієнта, можна потішити клієнта індивідуальними подарунками або, якщо хочете, привітати з Днем народження.

Висновок

А.П. Чехов казав, що мова має бути живою. Не забувайте, що це Ваш інструмент комунікації з клієнтом, і те, що обговорювалося в цій статті – найлаконічніший спосіб донести інформацію до адресата. Можливо, Ви вже на собі відчули дії смс розсилок, якими на даний момент користуються багато успішних компаній. На озброєння цю послугу взяли банки, магазини одягу, супермаркети. Мало того, самі оператори мобільного зв'язку не зневажають цим, кожен місяць захоплюючи абонентів новими акціями, конкурсами та пропозиціями.

Рекомендуємо не залишатися осторонь і самостійно оцінити ефективність смс розсилок. Для цього Вам необхідно зареєструватися на сервісі ТурбоСМС.

  • Ви зможете створити розсилку прямо на нашому сайті. Вам не треба купувати обладнання і програмне забезпечення.
  • Безкоштовне призначення альфа-імені. Клієнт побачить, що повідомлення прийшло саме від вашого підприємства.
  • Онлайн статистика по кожному з відправлених повідомлень.
  • Можливість задати графік відправки. Ви можете займатися своїми справами в той час, як повідомлення будуть відправлятися адресату.
  • Не останній, але великий і значний плюс: Ви зможете цілодобово звертатися в службу підтримки для швидкого вирішення проблем.

Ошибка