ru

Статті

SMS розсилка абонентам МТС

SMS розсилка абонентам МТС

Опубліковано: 23 листопада 2012

Сьогодні більшість компаній використовують різноманітні способи реклами свого виду діяльності для залучення клієнтів, один з яких - смс маркетинг. Мобільна реклама - мабуть, найпопулярніший спосіб, що з'явився зовсім недавно, проте вже зарекомендував себе з кращого боку. Його секрет у тому, що мобільні пристрої є практично у всіх жителів планети, а значить, завжди можна відправити смс всім своїм клієнтам.

Розсилка СМС на номери абонентів оператора мобільного зв'язку МТС користується найбільшим попитом, оскільки МТС має найбільшу кількість абонентів та їх кількість збільшується щодня. А, отже, ви можете розрекламувати власні послуги або товари величезній кількості клієнтів і звернути увагу тисяч людей до вашої компанії.

Можливості сервісу розсилок СМС на МТС

Ви можете замовити у нас розсилку СМС реклами винятково для абонентів МТС, крім цього, є можливість провести розсилку по певному місту.

  • Можливість використовувати сервіс масової розсилки смс з будь-якого комп'ютера (немає необхідності в установці сторонніх програм, потрібен лише інтернет).
  • Можливість оплачувати послуги різними способами, в кількість яких також входять електронні системи.
  • Можливість швидко відправляти безліч повідомлень.
  • Маса додаткових послуг.

Ще зовсім недавно найпопулярнішими методами дешевої реклами були розсилки в ICQ або електронною поштою. Однак незабаром користувачам набридла у величезній кількості сумнівна реклама, і вони стали блокувати подібні повідомлення. У результаті чого, навіть великим компаніям важко пробитися крізь неймовірну безліч листів від дрібних відправників спаму.

І тільки розсилка смс рятує ситуацію. У першу чергу, ви можете надіслати смс повідомлення лише тим клієнтам, яких цікавить інформація від вашої компанії. Крім того, смс інформування не вимагає серйозних витрат бюджету і часу. Ми пропонуємо різні за вартістю смс пакети, можливість самостійно стежити за витратами по розсилці і проводити масштабні рекламні кампанії в найкоротші терміни.

За допомогою смс розсилки ви нагадаєте про себе покупцям, а також залучите нову аудиторію, розширите свою сферу впливу на відповідному ринку. Якщо у вас виникли деякі питання щодо того, як відправити смс, звертайтеся в нашу компанію по будь-яким з представлених каналів зв'язку.

Ошибка